Technické zmeny

Technické zmeny

Župný pohár 2024 | Mesiac: 03 | 31.03.2014

Dobrý deň, ahojte.
Dnešným dňom tesne pred Novým Rokom Vám dávame do pozornosti pár technických zmien, ktoré sa týkajú Župného Pohára 2015

1.)
V prvom rade ide o prerobenie stránky Župný Pohár, ktorá po dlhom čase prešla programovou zmenou a je napísaná pod redakčným systémom Designdnt. To znamená, že staré url  adresy už nebudú pravdepodobne fungovať. Tak isto aj všetky zdielané a lajkované články. Na pláne je postupné rozširovanie funkci webu a prilákanie reklamy pre lepšie fungovanie.

2.) 
Stránka Bratislavského MTB maratónu na Facebook-u zanikla (premenovala sa) na Župný Pohár.
Je zmenený názov aj URL adresa stránky (www.facebook.com/zupnypohar) Budeme veľmi radi, ak podporíte propagáciu Župného Pohára aj takýmto spôsobom, že pošlete pozvania na stránku svojím priateľom bikerom. Budeme Vám vďační. 

3.)
Prostredníctvom Facebook-u  a stránky Župný Pohár budeme dávať do pozornosti všetky informácie týkajúce sa podujatí  a informácie o fotogalériach z podujatí. Ak budeme mať k  dispozícii podklady, budeme fotografie ukladať do našej internej galérie.

Čo ponúkame

Pozrite sa, čo ponúka Župný Pohár

Zábavu

Príďte si zasúperiť s kolegami a zabaviť sa v prostredí cyklistických nadšencov. Župný Pohár ponúka široké spektrum pretekov rôznych druhov.

Zážitky

Zažite atmosféru, pretekov na ktorých sa zúčastní vyše 1000 štartujúcich pretekárov.

Zdravotné zabezpečenie

Každý pretekár štartuje na vlastné nebezpečie, ale v prípade nehody, alebo pádu majú každé preteky zabezpečené zdravotné zázemie a to aj v priamo v teréne.

Cenová dostupnosť

Ceny jednotlivých pretekov sú volené tak, aby pokryli zázemie pretekov a spravili dokonalý zážitok či už zo súťaže ako celku, alebo jednotlivých pretekov. Peniaze idú na vybavenie povolení, zabezpečenie občerstvovacích staníc, technickej podpory atď.

Všehochuť

Okrem viacerých druhov podujatí (maratón, cross country, časovka) ponúkame aj posedenie pri pivku, alebo klobáse po každom podujatí.

Náhodné fotografie

Pozrite si niektoré z fotoalbumov

PARTNERI

Všetkým partnerom ďakujeme a veľmi si ich podporu vážime.